onsdag 8 maj 2013

Bästa lösningen till de största installationerna

Ju större en installation är desto fler anledningar finns det att använda ACP Textildon, Injektdon och Dysdon. När det behövs mycket luft blir skillnaden större i totalkostnad, vikt och utseende jämfört med äldre plåtdon.

Brevterminal
Postens Brevterminal i Hallsberg
När Posten bygger brevterminaler krävs mycket luft fördelat genom väldigt långa lokaler. Då ventileras och värms lokalerna upp genom dysdon som går genom takstolarna och sträcker sig genom hela lokalens längd. Donen har dubbla skenor och vår nya upphängning Safe Dual Arch.

Alingsås Arena
När den nya arenan byggdes i Alingsås ställdes höga krav på utseende och funktion, två parallella system sitter i varsin ring runt arenan, en för grundflöde och den andra för forceringsflöde. Donen är upphängda med dubbla skenor och Safe Dual Arch för enkel nedpendling.

IV Produkt Växjö
IV Produkt i Växjö använder röda ACP Dysdon i både produktion och på lager. Det ger dem största möjliga tillgängliga golvyta och en möjlighet att förstärka sin profil med IV Produkt-röda tilluftsdon! När de byggde ut verksamheten nyligen var det en självklarhet att de skulle ha fler don av samma sort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar