onsdag 8 juli 2015

Kreativ lösning med vertikala tilluftsdon



Runda vertikala injektdon i industrilokal
Vertikala injektdon för stora luftmängder

Genom att använda sig av vertikala injektdon kan man med väldigt enkelt montage få in stor mängder luft i en prisvärd och effektiv lösning. De ansluts direkt på kanal och har valfri spridningsbild. Passar bra för både värmd och kyld tilluft.

ACP Vertikala injektdon kan placeras fritt och vid hålvinkel mindre än 360° (helt anpassningsbart) kan de även vridas vid behov för att få luften dit man vill ha den. Om de är tillfälligt ivägen kan man enkelt skjuta dem åt sidan utan svårighet eller risk för att skada dem.


Läs mer om injektdon här


Underhållsfria don med
injekthål och dysor
Vertikala don kan kombineras med båda injekthål och dysor för en anpassad och effektiv lösning. Genom att placera 12, 18 eller 24 mm dysor på den översta delen och injekthål på den nedre delen av donet kan man åstadkomma längre kastlängder över vistelsezonen och en behaglig tillförsel av luften vid donet

Både dysorna och injekthålen kan placeras och riktas helt efter dina behov. Lämpligt tryckfall kan också uppnås genom anpassning av dessa eller genom materialval vilket gör att vi får stor flexibilitet för luftmängd vid olika dimensioner och längder.

Besök "Tekniska Underlag" på acp.se

Laserskurna hål
Röktest som demonstrerar deplacerande ventilation från vertikala don

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar