tisdag 17 mars 2015

Kondensfria textildon för kyla


Peters Konditori i Falkenberg
Det behagligaste sättet att distribuera kyld tilluft
Speciellt på sommaren påminns vi om hur viktigt inomhusklimatet är. Vår utmaning börjar när det behövs mycket kyla på begränsad yta samtidigt som det är hårda krav på komfort. För hög hastighet på luften eller för mycket kyla på en punkt ger försämrad komfort och kan upplevas som dragigt.

https://www.acp.se/kategori/Textildon
Stora kylmängder utan drag
Genom att tillföra luften genom textildon får du optimal distribution av luften och högsta komfort. Med laserskurna hål kan luften dessutom riktas dit den behövs som mest och förhindra kallras. Vid låga takhöjder placeras hålen utmed taket för att få viss omblandning, dragfritt.
När donen placeras på högre höjd kan de anpassas med optimal vinkel på de laserskurna hålen eller dysorna för att passa varje given donplacering.

Friskis & Svettis i Borlänge
Färger
Laxbutiken i Falkenberg
Färger
Guldfågeln Arena i Kalmar
Fläktluftkylare
När man använder fläktluftkylare för att få in stora mängder undertempererad luft finns det högre risk för drag och ojämn temperatur i lokalen. Genom att fördela den kylda luften genom ett textildon får du jämnare temperaturfördelning och lägre hastigheter.

Det ger ett behagligare klimat nära kylaren och lägre temperaturer i hela lokalen. Lösningen kan med stor fördel användas på kontor, i konferensrum, butiker, matsalar och restauranger.

Installation kan göras med halvrunda don kopplade till inbyggda kylanläggningar eller med runda don direkt anslutna på fläkten.

Referenser - Butiker
Nordbygg 2012
Clas Ohlson

Läs mer om injektdon på www.acp.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar